President

 

El Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa, és una entitat de caràcter supramunicipal que recull el gran conjunt d’elements cohesionadors que fan que els riberencs i riberenques tinguen un gran sentiment de pertinença a la nostra comarca, la qual cosa es reflexa en la unió dels municipis per a afrontar els problemes i necessitats dels seus habitants.

En aquests temps desafiadors, és crucial enfortir els nostres llaços i treballar junts per construir un futur pròsper. La unió de les dues mancomunitats, a través del Consorci de la Ribera, marca una fita significativa a la nostra història, consolidant un front comú per abordar els nostres desafiaments i aprofitar les oportunitats que es presenten.

 

Afrontem reptes importants, des de la preservació mediambiental fins a la promoció econòmica o la promoció turística. Tot i això, sé que units superarem aquests desafiaments. Amb transparència i participació ciutadana construirem un futur on la Ribera siga un model de convivència i progrés.

Josep Mur Díaz-Hellín

President del Consorci de la Ribera

Skip to content